رفتن به محتوای اصلی
خرید SimpliVIty توسط HPE

خرید 650 میلیون دلاری HPE در بازار ذخیره‌سازی مجازی

شرکت Hewlett Packard Enterprise (HPE) دو هفته پیش توافق بر سر خرید شرکت SimpliVity را قطعی کرد و این شرکت را در جهت توسعه راهکار ذخیره سازی مجازی و HCI در بدنه HPE ادغام کرد. پیش از اعلام این خبر، درباره سرمایه گذاری HPE در زمینه زیرساخت های Hyper-converged مطالبی منتشر شده بود و تیم های HPE با دو شرکت SimpliVity و Nuntanix در حال مذاکره بودند. در نهایت پس از مذاکرات مختلف توافق با شرکت SimpliVity نهایی و قطعی شد. آخرین میزان افزایش سرمایه شرکت SimpliVity در حدود 175 میلیون دلار ثبت شده بود و ارزش فروش آن در حدود 2 میلیارد دلار تخمین زده شده بود اما هیچ یک از طرفین این مبلغ را تایید نکرده بودند.

طبق ارزیابی موسسه گارنتر SimpliVity از رهبران راهکار سیستم های Hyper-converged/Converged Infrastructure  محسوب می‌شود و از نظر نوآوری در معماری ذخیره سازی پیشتاز است. این شرکت در سال 2009 تاسیس شد و با ثبت ده ها اختراع، اختصاص حداکثر منابع جهت جذب مهندسین خبره، تمرکز بر نقاط قابل بهبود بازار مجازی‌سازی، و همکاری نزدیک با پیشروان بازار مجازی‌سازی توانست در کمتر از 4 سال راهکار ذخیره‌سازی مجازی و راهکار Hyper-Converged مخصوص خود را با نام OmniCube به بازار عرضه کند. این راهکارها با استقبال بسیار چشم گیری از طرف مشتریان روبرو شدند و توانستند رشد فروش سالیانه 75 تا 100 درصد را ثبت کند. این شرکت با شرکت VMware همکاری بسیار نزدیکی دارد و سکوی مدیریت زیرساخت ذخیره‌سازی مجازی (SDS) را با محوریت vCenter ارائه می دهد. این شرکت با به چالش کشیدن بخش بندی حوزه ای تجهیزات قدیمی مرکزداده (رویکرد جداسازی و سفارشی سازی پردازش، شبکه و ذخیره سازی) رویکردی با محوریت ماشین های مچازی یا VM-Centric را دنبال و معرفی نمود.

پیش از خرید SimpliVity شرکت HPE به دنبال خریداری شرکت EMC بود اما نتوانست نظر مساعد آن شرکت را جلب کند و نهایتا این شرکت Dell بود که EMC را به مجموعه خود اضافه کرد. همچنین در همان دوره بود که HPE پشتیبانی از ارائه راهکارهای جامع زیرساخت‌های مجازی همگرا (HCI) مبتنی بر VMware vSphere را به دلایل مختلف متوقف کرد. اکنون دلیل آن توقفف بخوبی روشن شده است. در سال‌های اخیر HPE دست به خریداری شرکت‌های مختلفی زده است و طبق گفته خانم مگ ویت من مدیر عامل HPE با خریداری این شرکت‌ها قصد دارد تا جایگاه قدیمی HPE که تمرکز بر سخت‌افزار (سرور و پرینتر) است را دگرگون کند و با ورود به حوزه مجازی‌سازی زیرساخت در ابعاد Enterprise جایگاه را ارتقا بخشد و سهم بازار بیشتری را جذب کند.

SimpliVity در هر سال درآمداش را دوبرابر کرده است و توانسته است از سال 2009 تا 2016 یعنی در 7 سال بیش از 6000 سیستم را به مشتریانش در 75 کشور دنیا بفروش برساند. از آنجا که HPE حاضر به پرداخت نقدی تمامی مبلغ قرار داد شده است مبلغ قرارداد از 1 میلیارد دلار به 650 میلیون دلار به صورت نقد تغییر کرده است. اگرعلاقه‌مند به دیدن بخشی از قابلیت‌های HCI شرکت SimpliVity هستید دعوت می‌کنم تا بررسی فنی راهکار OmniCube را در یوتیوب مشاهده کنید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

کد HTML محدود

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکترونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.