VMware رهبر راهکارهای مجازی سازی دسکتاپ
موسسه تحقیقاتی IDC در ماه نوامبر امسال محصول مجازی سازی دسکتاپ شرکت VMware را به عنوان رهبر نرم افزارهای مجازی سازی دسکتاپ انتخاب کرد.
تحقیق موسسه IDC در ارزیابی نرم افزارهای مجازی سازی دسکتاپ حاضر در بازارهای جهانی همانند تحقیقات مکعب جادویی (Magic Guardant) موسسه معتبر گارتنر می باشد که هر ساله منتشر می شود. در این تحلیل شرکت VMware به عنوان پیشروترین رهبر از میان سه رهبر حاضر در این حوزه خبر داده است. پس از VMware راهکار شرکت سیتریکس و مایکروسافت در جایگاه های بعدی قرار دارد. شرکت مایکروسافت به تازگی به رهبران این بازار پیوسته است و IDC معتقد است دو راهکار برتر در این حوزه توسط شرکت VMware و شرکت سیستریکس ارائه شده است.
شرکت هایی نظیر Parallels، Ericom، Huawei و Ncomputing در بخش بازیگران اصلی حضور دارند و در بخش های مشارکت کنندگان و رقبا هیچ شرکتی حضور ندارد.
شرکت VMware از لحاظ "استراتژی" و "قابلیت ها" بالاترین امتیاز را از آن خود کرده است. در این گزارش به خریداری شرکت های مختلف مانند AirWatch، Desktone و CloudVolumes این حوزه از سوی VMware اشاره شده است و سوالاتی نیز در زمینه نامشخص بودن چگونگی یکپارچه سازی این محصولات با یکدیگر مطرح شده است. اما در مجموع با توجه به ارائه راهکار Workspace ONE در فوریه 2016 IDC معتقد است به بسیاری از این سوالات و دغدغه ها پاسخ مناسبی داده شده است.
تعریف IDC از شرکت های ارائه دهنده راهکار مجازی سازی دسکتاپ آن دسته از شرکت هایی می باشند که بر روی ساخت و فروش نرم افزارهای مجازی سازی سمت کاربر نهایی فعال می باشند و بر روی مدیریت متمرکز دسکتاپ های مجازی، پردازش دسکتاپ های مجازی (distributed virtual desktops) و جلسات کاربری مجازی (virtual user session) متمرکز می باشند.
این جایگاه که همانند سال گذشته به VMware تعلق گرفته است به سبب ارائه 300 قابلیت و انتشار 20 نسخه به روزرسانی و هماهنگ سازی VMware Horizon با سایر نرم افزارهای مجازی سازی بوده است. در این راهکار جدید کاربر امکان استفاده از هر سیستم عامل و هر دستگاهی برای اتصال به کامپیوتر را دارد. حتی با استفاده از یک صفحه وب ساده. طراحی پروتکل VMware Blast Extreme که در محصول VMware Horizon 7 معرفی شد سبب شد تا کاربران در شبکه هایی که از پایداری بالایی برخوردار نمی باشند و یا از شبکه های موبایل استفاده می کنند بتوانند به دسکتاپ و نرم افزارهای کاربردیشان وصل شوند و کار خود را در هر شرایطی ادامه دهند.

شرکت سیتریکس در جایگاه دوم اختصاصا بر روی راهکارهای سمت کلاینت تمرکز دارد و به دنبال گسترش همکاری ها با شرکت مایکروسافت می باشد تا بتواند راهکار XenApp Express را در زیرساخت Azure مایکروسافت عرضه نماید. در حقیقت این کانال ارتباطی سبب خواهد شد تا سیتریکس محصول را به راحتی در بازار AZure به فروش برساند.